T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / SİVEREK - Şekerli İlkokulu

Şekerli İlkokulu

Telefon
0533 565 86 47
Belgegeçer
0
WEB
https://sekerliilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Şekerli Mahallesi Siverek ŞANLIURFA
Vizyon
Şekerli İlkokulu olarak, milli eğitim temel kanununun amaçları ile Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda, bağlı olduğumuz tüm kurum, okul ve eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılamak ve çağın gereksinimlerine uygun bir hizmet sunmak; olanak ve yeterliliklerimizi artırarak, etkililik ve verimliliklerini yükseltmek ve böylece Türk Milli Eğitim sistemine katkıda bulunmaktır. Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Misyon
Şekerli İlkokulu olarak bizler çağdaş eğitim ve bilgi çağının gerektirdiği tüm değerlere bağlı, bilgi ve teknolojileri kullanan, Türk eğitim sisteminde ve diğer hizmet sektörlerinde de örnek olabilmek için bunları bir yaşam biçimi haline getirmiş öğrenen ve sürekli kendini geliştiren çağdaş bir kurum olmaktır. İnanıyoruz ki; Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. Biz, birbirimizi; öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz, hepimiz; öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar ve onları koruyup gözetiriz.Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. FARKINDAYIZ Kİ; BİZ FARKLIYIZ. GENCİZ, ÇALIŞKANIZ,YETENEKLİ, ENERJİK ÇOŞKULU ve ÜRETKENİZ.
Başarılar
Öğretmen :23
Öğrenci :538
Derslik :14
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2500
Öğretim Şekli :Normal eğitim
Saatler
08:40 14:00
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
İngilizce
Lojman
0 -
Ulaşım
Öğretmen servisi ile sağlanmaktadır. Güncel fiyat 800 tl 04.05.2023 tarih
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Köy 400 haneden oluşmaktadır. Köyde sağlık ocağı, karakol ve 2 bakkal vardır.Kanalizasyon ve içme suyu şebekesi mevcuttur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Siverek merkeze uzaklık 25 Km. 20 dak.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
04.05.2023 tarihi itibariyle sitemizde yazılan bilgiler günceldir. Okul öncesi ve Sınıf öğretmenliği branşında norm fazlası olma durumu yoktur. Sınıflarımız ortalama 25 kişidir. Sınıflarımızda akıllı tahta mevcuttur
Yazdır